Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان بضاعتی پور گفت: با توجه به عدم رعایت حریم دریاچه مصنوعی کرج، اگر اتفاقی بیفتد کوچکترین نشت آب موجب ریزش 40 الی 50 ساختمان خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سال ۹۲ شهرداری کرج طبق تفاهم نامه‌ای با آب منطقه ای استان البرز موفق به اخذ مجوز احداث دریاچه مصنوعی در حاشیه رودخانه کرج و محدوده پارک چمران شد اما خرداد سال 99 این موضوع کاملا منتفی شد و مخالفت آب منطقه‌ای البرز به واسطه وقوع سیل، دلیل اصلی دلیل توقف پروژه مذکور عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج درباره آخرین وضعیت دریاچه مصنوعی کرج به خبرنگار تیتریک، گفت: در سنوات گذشته دریاچه در حد خاک برداری راه اندازی و قرار شد تحت عنوان دریاچه و پارک عطار مورد بهره برداری قرار گیرد اما این مهم صرفا روی کاغذ بود.   پیمان بضاعتی پور با اشاره به اینکه متاسفانه خاک برداری در پارک چمران انجام شده و کوه عظیمی در این بخش وجود دارد، افزود: جابجایی این خاک در حال حاضر یک میلیارد و 500 میلیون تومان خرج روی دست شهرداری کرج می گذارد اگر چه فعالیت های عمرانی ما زیاد است و این کار را انجام می دهیم اما از گودبرداری های انجام شده، دریاچه بیرون نمی آید.   وی اظهار داشت: شیب عرضی و طولی برای ایجاد دریاچه در پارک چمران و حاشیه رودخانه کرج مهندسی نیست و در قسمت پائین بلوار، اراضی مسکونی وجود دارد، یعنی فاصله بین جدار جایی که می خواهد دریاچه شود خیلی کم است، مقاوم سازی انجام نشده و با توجه به عدم رعایت حریم دریاچه، اگر اتفاقی بیفتد کوچکترین نشت آب موجب ریزش 40 الی 50 ساختمان خواهد شد.   بضاعتی پور با تاکید بر اینکه به نظر من این کار غیر اصولی و غیر علمی بوده و مختصات فنی ندارد، تصریح کرد: هفته گذشته به اتفاق کارشناسان اداره کل فنی شهرداری کرج در مکان دریاچه جلسه ای برگزار و نقطه نظرات همه را دریافت کردیم، خروجی جلسه این بود که احداث دریاچه در پارک چمران مقرون به صرفه و علمی نیست اما در قسمت بالا دست می توانیم این کار را انجام دهیم.   رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در خاتمه خاطر نشان داشت: کاربری های دیگری برای قسمت شرق دریاچه تعریف می شود اعم از پیست دوچرخه سواری، سکوی نشیمن و پارک و در قسمت غرب چون ایمن سازی های لازم انجام شدنی است می توان دریاچه ای با ظرفیت نیمی که در حال حاضر هست احداث شود زیرا حفظ ایمنی، سلامت وآرامش شهروندان به مباحث زیبایی شناسی شهری ارجحیت دارد.       انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دریاچه مصنوعی شهرداری کرج پارک چمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خلجی چهارشنبه در جلسه علنی شورای شهر زنجان، با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ در شهرها اجرا شد که اعتبار در نظر گرفته شده برای آنها سه هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: استفاده از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری شهرهای استان زنجان، نشان از عزم جدی در این حوزه است و قطعاً کام مردم را شیرین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در گذشته با وجود نیاز مبرم ناوگان حمل‌ونقل شهری هیچ‌گونه اقدامی مؤثر در این حوزه انجام نشده بود، افزود: با تلاش‌های انجام شده و اعتبارات در نظر گرفته شده شاهد این هستیم که تعداد قابل توجهی اتوبوس، مینی‌بوس و ون در سطح شهرها وارد ناوگان شده و در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است.

خلجی ادامه داد: در بخش خرید ماشین‌آلات سنگین نیز در سطح استان ۳۴ دستگاه ماشین‌آلات سنگین خریداری و در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفته است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان با بیان اینکه افزایش بودجه شهرداری‌ها در راستای تداوم نگاه توسعه‌ای به شهرها است، گفت: با آغاز فعالیت دولت سیزدهم بودجه شهرداری زنجان ۳.۵ برابر شده است که رقم بسیار قابل توجهی است و با تزریق آن به طرح‌ها افزایش خدمات عمومی به مردم را شاهد هستیم.

خلجی افزود: با بررسی بودجه شهرداری استان، مشاهده می‌شود که بیش از ۶۰ درصد بودجه به بخش عمرانی اختصاص یافته است در حالی‌که در قانون این عدد ۴۰ درصد است که مقایسه این دو عدد نشان می‌دهد که در شهرداری نگاه به عمران شهری بسیار جدی بوده و سعی شده است با کاهش سایر هزینه‌ها پروژه‌های مورد نیاز در شهرها به مرحله اجرا درآید.

وی ادامه داد: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، تلاش شد نگاه‌ها در این حوزه به مسائل شهری منطبق بر واقعیت و کمک برای رفع نواقص باشد و همه تلاش‌ها در این راستا انجام شده است.

مدیرکل امور شهری و امور شوراهای استانداری زنجان در ادامه با اشاره به احداث ۹۴ هزار مترمربع فضای سبز در سطح شهرهای استان، گفت: در این راستا اقدام به جداسازی آب خام و آب شهری برای آبیاری فضای سبز نیز انجام شده که بخش عمده‌ای از کار در این حوزه انجام شده است.

خلجی با اشاره عملکرد شورای شهر زنجان، افزود: فعالیت شوراهای اسلامی در شهرها به‌عنوان پارلمان شهری نشان از بلوغ سیاسی و توجه به نظرات مردم در همه حوزه‌ها به‌ویژه مدیریت شهری است.

کد خبر 6094383

دیگر خبرها

  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • ۱۳۰ ساختمان مسکونی و تجاری امام زاده ابراهیم شفت در آتش سوخت
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • ماجرای استفاده اسرائیل از سلاح گرمافشاری
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟